حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی آرزوی شهادتی که امام‌رضا(ع) پای آن را امضا کرد تاریخ دقیق آغاز امامت امام زمان (عج) در تقویم شمسی و قمری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی برگزار می‌شود وزیر آموزش و پرورش: طرح «مسجد، مدرسه دوم» اجرا شد بررسی نقش شیعه در تاریخ تمدن اسلام حرم امامین عسکریین علیهم‌السلام سیاهپوش شد + فیلم
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم

  • کد خبر: ۲۳۷۴۴۹
  • ۱۵ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم
آیت‌الله علم‌الهدی، امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳)، به منظور شرکت در دومین مرحله انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، در مسجد و حسینیه بناها حضور یافت و رأی خود را در صندوق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی صبح امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۳) با حضور در شعبه ۹۶۴ اخذ رأی واقع در مسجد بنّا‌های مشهد، رأی خود را در صندوق انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری انداخت.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از همه برادران و خواهران همشهری و هم‌استانی تشکر می‌کنم که مایه افتخار نظام هستند و در این انتخابات شرکت می‌کنند. اگر کسی امروز در این مرحله مشارکت نکند درحالی که در مرحله قبل حضور پیدا کرده است، مثل این است که نماز صبح را یک رکعت بخواند.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: اگر مردم ما در دور اول انتخابات شرکت کرده‌اند، باید در دور دوم نیز شرکت کنند. نمی‌گوییم اگر فقط در مرحله اول حضور پیدا کردند، گویا بی‌نتیجه رأی داده‌اند، اما این حقیقت است که حداقل نتیجه آن کمتر خواهد بود. اصل اینکه مردم در انتخابات شرکت کنند، برای این است که سرنوشت ملت تعیین شود. اصل تعیین سرنوشت هم در دور دوم اتفاق می‌افتد.

آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است

وی بیان کرد: نمی‌شود کسانی باشند به انتخابات و انقلاب معتقد باشند، اما در این دور شرکت نکنند. از عموم مردم دعوت می‌کنیم تا مشارکت داشته باشند تا با همت آنان، سرنوشتشان به گونه‌ای رقم بخورد که سعادت آنها را تأمین کند و علاوه بر این، دشمنان ملت ناامید شوند. برکت حضوری که مردم در صحنه دارند، این‌طور محقق می‌شود.

آیت الله علم‌الهدی در پاسخ به سؤال خبرنگاران تصریح کرد: میزان مشارکت در دور نخست به معنای این نیست که مردم نظام را قبول ندارند. این نکته را رهبر معظم انقلاب قبلاً توضیح داده‌اند. حالا بعضی‌ها به هر دلیل نخواستند در دور نخست شرکت کنند، چون مثلاً نامزد موردنظر آنها در بین کاندیدا‌ها حضور نداشته یا معذوریت‌های دیگر داشتند. اینها دلیل بر مخالف با نظام نیست. در هر حال امیدواریم مشارکت در این دور به قدری باشد که دشمن را ناامید و کشور را در مسیر سعادت هدایت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->